Bemutatkozás

 

Üdvözlünk honlapunkon!

Engedd meg, hogy bemutassuk cégünket.

A Centline Kft. 2007 márciusában alakult azzal a céllal, hogy a saját tulajdonunkban álló 100 Ft-os és Eurós boltokat kiszolgáljuk és az utóbbi évek csökkenő forgalmát ellensúlyozzuk egy kis árrésnöveléssel. Saját bőrünkön azt tapasztaltuk, hogy az elmúlt pár évben a kiskereskedelmi forgalom a 0-200 m2 körüli üzletek esetében számottevően visszaesett, amely elsősorban a multik térnyerésének köszönhető. Ha a forgalom csökken, akkor csak egy lehetősége marad a kereskedőnek - a bezáráson kívül - az, hogy olcsóbb beszerzési források után néz és megpróbálja az árrését növelni! Mi pontosan ezen oknál fogva döntöttünk úgy, hogy saját kézbe vesszük a sorsunk irányítását és megpróbálkozunk a közvetlen kínai importtal. Kezdetben csak saját részre importáltunk, de mára eljutottunk odáig, hogy lehetőségünk van további partnereket is kiszolgálni!
Létrehoztunk egy webáruházat, ahová csak azok a termékek kerülnek fel, amelyek azonnal rendelhetők. Ha felveszed velünk a kapcsolatot, akkor minden beérkező konténerről értesítünk.
Honlapunk frissítése a készletprogramból történik, napra pontosan. A megrendelés folyamata nagyon egyszerű, melynek leírását a hasonló címszó alatt megtalálod. Az áru kiszállításával a rendelés leadását követő 10 munknapon belül számolhatsz.
A konkurensek árait igyekszünk figyelemmel kísérni és ha lehetőségünk van rá, akkor árainkat azokhoz igazítjuk. Célunk az, hogy mindenki megtalálja a számítását, ezért örömmel veszünk minden észrevételt az árukkal, az árakkal, de a kiszolgálással kapcsolatosan is!

Bízva abban, hogy Téged is egy jól működő csapat soraiban üdvözölhetünk hamarosan, sikeres és eredményes munkát kívánunk:  

 Magyar Péter                        
                    ügyvezető                          

 


 
Teljes név: Centline Nagykereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 3300 Eger, Külsősor u. 8.
Telefon / fax: 36 324 082
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Webáruház: www.centline.hu
Adószám: 13923530-2-10
Közösségi adószám: HU13923530
Cégjegyzékszám: 10 09 027440